Nöjda kunder

Ida

” Känns så kul att ha fått skapa min drömklänning med hjälp av dig, Sofia! Vi hade en fantastisk bröllopsdag och jag kände mig så vacker!”

Sveriges Lucia 2019

Under hösten 2019 fick jag den stora äran att sy upp Luciaklänningen till SVT:s lucia Engla Ejdehage. Inspelningen skulle ske i Gränna och produktionsteamet hade önskningar om att en lokal designer skulle sy upp luciaklänningen. Och det blev jag! Kul!”

Foto: Peter Appelin, David Wreland

Johanna

”Jag är så nöjd med bemötandet och att kunna bolla mina idéer tillsammans med dig utan att du tog över, du lyssnade till vad jag ville ha men att du ändå kunnat hjälpa mig för att få till min klänning! Jag är så nöjd med hur du fått till alla mina små vackra detaljer, de gör hela min klänning!”

Foto: Tilda Larsson

Malin

”För mig var det viktigt med en klänning som var jag, som jag kunde känna mig fin, bekväm och mig själv i. Jag är så glad för att ha fått en klänning som blev precis det jag ville, både personlig och vacker. Jag kände mig så fin och den kändes perfekt under hela dagen! Du la ner så otroligt mycket tid och energi på att få den så bra det bara gick, det var så fint och blev så himla bra!”

Foto: This is marta photoghraphy

Jenny

Jenny kom till mig efter att hon sökt igenom många brudbutiker i jakten på det som skulle bli hennes bröllopsklänning. ”Mycket var fint, men det känns inte som jag.”

Hon hade hittat sin drömklänning på Instagram och kom till mig för att undersöka möjligheten att göra en liknande. Efter bröllopet fick jag ett meddelande från Jenny.

”Hej Sofia! Jag vill bara säga att klänningen gjorde succé i lördags. Jag har fått så otroligt många komplimanger och jag kände mig verkligen så fin! Tack!!!!! Jag kunde verkligen inte känna mig finare eller bekvämare i något annat så jag är otroligt nöjd! Kram Jenny”

Fotograf: Anna Jansohn

 

Rebecca

”Jag hade provat många klänningar och kommit fram till vad jag önskade, men det fanns inte i butik. Med din design kunde jag få en perfekt kombination av gammalt och nytt, av högtidligt och avslappnat. Jag är nöjd med min brudklänning till 100%! Den blev verkligen allt jag hade kunnat drömma om!”

Foto: Ann Hermansson

 

Nathalie

”Jag valde att sy upp min klänning hos dig för att jag då kunde vara med och bestämma hur klänningen skulle se ut. Jag hade inte hittat någon som hade allt, men det kunde du hjälpa mig med. Jag är nöjd med resultatet, expertisen och all hjälp. Du hjälpte till med beslut som var svåra att ta och du lyssnade alltid på mina önskemål.”

Foto: Emelie Paulsson

 

Ici Performance

Här samarbetar jag med med Ici performance. Mattias och Melinda är artister och pedagoger som vid det här tillfället uppträdde på Science Park i Jönköping. Melinda bär en av mina brudklänningar, uppsydd för detta specifika ändamål.

 

Fanny

Jag syr inte bara upp från grunden, utan ändrar även färdiga plagg. Här är Fanny som gifte sig i sin mormors brudklänning.